Új év, új tető – Hogyan újítsuk fel házunk fedését?

Az új év beköszöntével sokan elgondolkodnak azon, hogy milyen felújításokat érdemes elvégezni házukon. Az egyik legfontosabb és leginkább szembetűnő a tetőfedés cseréje vagy felújítása. Szakértő tetőfedő csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik cserép-, cserepeslemez- és bitumenes zsindelyfedések kivitelezésében.

Tetőfedő mestereink precízen dolgoznak, hogy az elkészült munka esztétikus, tartós és biztonságos legyen. Fontosnak tartjuk, hogy úgy újítsuk fel a tetőt, hogy az tökéletesen illeszkedjen a ház stílusához. Ehhez a legjobb megoldások közül válogatunk és segítünk kiválasztani a leginkább preferált alternatívákat.

Rendelkezünk minden szükséges eszközzel, tapasztalattal és engedéllyel bonyolultabb tetőformák felújításához is. Szolgáltatásunkat számos környező településen, például Badacsonytomajon, Badacsonyban, Nemesgulácson és Sümegen is igénybe vehetik.

Bízza ránk tetőfedését és mi gondoskodunk róla, hogy Önnek többet ne kelljen aggódnia emiatt. Szolgáltatásunkkal megóvhatja a legértékesebb vagyontárgyát, az otthonát.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071